Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: Bestbay
Aantal werknemers: 400~500
Jaarlijkse omzet: 10 Million-50 Million
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: 2022 FIFA WORLD CUP QATAR, Hürriyet
Inleiding

China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Bestbay die & Co., Ltd verpakken drukken is één van de belangrijke druk en verpakkingsleveranciers in mailand China. Wij bieden de één eindedienst van document verpakking van ontwerp, onderzoekontwikkeling aan en dienst, de gespecialiseerd in diverse soorten de druk van en de verpakking van producten, met inbegrip van het vakje van de kleurengift, houten vakje, boeken, document vakje, document zak, verschepend karton, gedrukte verpakkende vakjes, mailer vakjes, kosmetische verpakkende vakjes, drankvakjes, de druk van het kinderenboek, duikt boeken, prentenboeken, golfvakje, brochuredruk, catalogusdruk, naar maat gemaakte kalender, notitieboekjes, kaarten, etiketdruk, stickerdruk, enz. die drukken drukken drukken op.

 

Met meer dan 10 jaar deze industrieervaringen, wordt Bestbay een stabiele partner voor vele eminente klanten. De belangrijke populaire markten zijn de V.S., Australië, Canada, Turkije, Europa, het Midden-Oosten Azië en Afrika.

 

Met de stabiele en betrouwbare productkwaliteit, de snelle reactie, heeft Bestbay vele eminente klanten gediend. Bijvoorbeeld, is Bestbay de officiële leveranciers van de WERELDBEKER QATAR van FIFA van 2022. De leverancier van Hürriyet, één van de belangrijkste Turkse kranten, opgericht in 1948.

 

Bestbay heeft meer dan 5,00 werknemers, behandelend een productiegebied van 16.000 m ² en heeft meer dan 20 reeksen geavanceerde productiemateriaal en productielijnen, met inbegrip van van de de vijf-Kleur van Heidelberg de Machines Compensatiedruk, de vier-Kleur van Komori Lithrone Machines, Roland twee, vier en zes-kleur Machines, UVdrukmachines, Automatische Die-cutting Machines, Almacht die Document Machines, Automatische lijm-Bindende Machines, Document Snijmachines, rond-Hoeksnijmachine, Automatische Filmsnijmachine vouwen, Automatisch Vakje die Machine lijmen, die Oliemachine, Automatische Boek Gevormde het Assembleren Machine, Automatische Magnetenponsen en het Plakken Machine, de multifunctionele machine van het druketiket, enz. behandelen. Met de volledige waaier van machines, biedt Bestbay één proces van de stapproductie met inbegrip van hoge nauwkeurigheid aan de druk, die-cut oppervlaktebehandeling, het drukken, enz. verzekeren onze uitstekende kwaliteit en de meeste rendabele producten.

 

Bestbay heeft ook teugel-wijs om team, ontwerpteam en QC team te leiden, en kan klant leveren hun gewenste steekproef in de vroegste datum, uw orde schikken correct, strikt controle de bulkproductiekwaliteit en de levertijd, en de zaken laten regelmatig gaat.

 

Sinds uitgerust met alle gamma van hoge efficiënte productieve machines en het efficiënte productiebeheer, onze hoofdproductiviteit als lijst hieronder:

 

Document Vakje: 5.000.000 PCs/Maand
Document Zak: 3.000.000 PCs/Maand
Giftdoos: 3.000.000 PCs/Maand
Kinderenboeken: 4.000.000 PCs/Maand
.....

 

Ons douane golfvakje, document zak, giftvakje, verschepend karton kan wijd op Kleding, Toestellen, Automobielbakkerij, Schoonheid, Drank, Kaars/de Verbruiksgoederen van Aromatherapy, Schoonheidsmiddel, Elektronika, Voedsel, Kruidenierswinkel, Tabak, Wijn en Fruit worden gebruikt.

 

Wegens concurrerende prijzen en de bevredigende dienst, genieten onze producten in binnen- en buitenland van een goede reputatie onder klanten. Wij besteden grote aandacht aan het principe van beter krediet, betere kwaliteit, om klanten van efficiënte, rendabele productieoplossingen te voorzien om u beter te dienen. Uw tevredenheid is ons uiteindelijk doel. Wij verheugen ons op het werken met u om relaties op lange termijn van samenwerking te vestigen. Contacteer vandaag ons!

 

 

 

Bericht:

Alle die punten in deze website met diverse handelsmerken, merknamen en embleem enz. worden getoond zijn slechts voor verwijzing, niet voor verkoop. De tekens of de merknaam zijn het bezit van de respectieve eigenaars, zijn wij niet gemachtigd aan fabrikant en verkopen. Als u om het even welke rente of vraag in onze producten hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, wij zullen dienen professioneel u.

 

 

Geschiedenis

“ 2008, Onze document vakjes, document begonnen zakkenzaken. Geconcentreerd op het post-proces van de druk, zoals vouwen, gelamineerd van de de golfvakjes en document zakken, gift box.etc. Geconcentreerd op binnenlandse markt.


“ 2010, na 2 jaar ervarings in het document ingediende productproces, registreerden wij in overheid als CHARGERPRINT, een document verwante producten die factory.registered vervaardigen een bedrijf van Hongkong tegelijkertijd, begin om internationale document productenzaken te doen.


“ 2011, de Geïntroduceerde van de de vijf-Kleur van Heidelberg Machines Compensatiedruk, de vier-Kleur van Komori Lithrone Machines, begin aan ook druk. Opnieuw gevestigd aan een nieuw adres.


“ 2012, Geïntroduceerde UVdrukmachines, Automatische Die-cutting Machines die, Almacht Document Machines, Automatische lijm-Bindende Machines vouwen om de productiviteitsefficiency te verbeteren en de loonkosten te verminderen.


“ 2015, breidde onze zaken aan boeken uit die, geïntroduceerde Automatische Boek Gevormde het Assembleren Machine, rond-Hoeksnijmachine, bindende machines, die machines verzegelen drukken.


“ 2018, aangezien de kosten in Shenzhen-stad stegen, vestigden wij een tak in Stad Fenggang, Dongguan-Stad.


“ 2019, trots is van dat wij als één van de leveranciers van de WERELDBEKER QATAR van FIFA van 2022 werden geplukt.


“ 2020, Geïntegreerde die CHARGERPRINT, als BESTBAY-GROEP wordt geregistreerd.


“ 2021, sinds covid-19, is de economie over de hele wereld slecht, maar wij hier, zich bevindt met u, bieden u een hoogte aan - kwaliteit met lagere prijs om u te helpen meer producten verkopen. Contacteer ons om uw vereisten nu te vertellen.

 

 

 

Dienst

I. ordeprocedure.

 

1. Contacteer ons via E-mail of onmiddellijk praatje APPs.Tell ons zo zoals veel informatie over het product u aan douane wilt.

Bijvoorbeeld:
Document vakje: de doosstijl, doosafmeting, de materialen (zoals document gewicht), de oppervlakte (zoals vlek het UV, hete stempelen, glanzend/gelamineerde steen in reliëf, maak/deboss, enz.) eindigen, hoeveelheid, enz. die Of toon ons het kunstwerk als u hebt.
Document zak: de zakafmeting (lengte, breedte, hoogte in cm of Duim), oppervlakte het eindigen, hoeveelheid, materialen als u het weet (artpaper of Kraftpapier-document, en het gewicht van het document). Het zou beter zijn als u kunstwerk van de zak hebt. Als u niet, kostenloos bieden wij de eenvoudige ontwerpdienst aan.
Boeken, notitieboekjes die, catalogi, brochures drukken: hoeveel Pagina's of bladen (2 pagina's = 1 blad), bindende methodes, hoeveelheid, hardcover of zachte dekking, oppervlakte het eindigen, enz.

 

2. Wij zullen hierboven de kosten volgens de informatie berekenen en zullen het naar klant voor verwijzing verzenden.

 

3. Bevestigde orde.

 

4. Indien nodig steekproefonderzoek.

 

5. De klant betaalt neer - betaling.

 

6. De ordematerialen, beginnen de bulkproductie.

 

7. Meld de productievooruitgang.

 

8. Gebeëindigde productie.

 

9. Klanteninspectie indien nodig.

 

. klant 10 betaalt het saldo. Geschikte verzending.

 

11. Om het even welke tekorten, contacteren ons. Wij hebben de steun van de naverkoopdienst.

 

 

II. algemene het Werkstroom

 

Verschillend product die met verschillende het werkstroom produceren. de hieronder getoonde procedure is een algemene het werkstroom.

 

China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2
1.Raw materialen 2.Printing 3.Cutting
China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5
4.Hot het stempelen 5.Die-snijdt het Knipsel van 6.V Groov
China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8
7.Pasting 8.Semi-gebeëindigd Productassemblage 9.QC inspectie
China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 9 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 10  
10. afgewerkt productassemblage en Verpakking 11. Opslag  

 

Ons Team

In tegenstelling tot ander verkoopteam, is ons hoogst specifiek verkoopteam nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken. Wij hebben QC ook team om de hoeveelheidsinspectie van grondstof aan productie en levering te doen.

 

Elk van onze teams zijn hier bereid om ons de beste document producten met concurrerende prijs en de goede diensten aan te bieden. Verlaat vandaag ons bericht!

 

China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2
China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4 China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

China Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

Tentoonstelling